Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Protest 1 Decembrie 2018

Protest 1 Decembrie 2018

Nu vă acceptăm la această zi specială pentru românia! De 1 decembrie, noi credem ca exista un singur.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Protest de 1 decembrie în piața victoriei: Manifestatii si defilari militare in sute de orase din tara, pentru a marca centenarul (galerie foto & video) romania sarbatoreste azi 100 de ani de la marea unire. Vom vâna, în special, momentele în care politicienii își vor transmite mesajele mincinoase despre cât de mult își iubesc țara.

Video Paradă 1 Decembrie 2018 Momentul In Care Oamenii Se Intorc Cu Spatele și Huiduie Jandarmeria Digi24
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-parada-1-decembrie-2018-momentul-in-care-oamenii-se-intorc-cu-spatele-si-huiduie-jandarmeria-1041213
Primul protest este anunţat pentru ora 9.00, la arcul de triumf, sub titlul ne cerem ţara. Vom vâna, în special, momentele în care politicienii își vor transmite mesajele mincinoase despre cât de mult își iubesc țara. Reprezentanții jandarmeriei spun că sunt atenți la toate mesajele care circulă în mediul online.

Voi aţi furat şi aţi distrus ţara!

Vom vâna, în special, momentele în care politicienii își vor transmite mesajele mincinoase despre cât de mult își iubesc țara. 1 decembrie 2018 ziua națională a româniei. Se descalifica ca oameni, ca cetateni si romani 26 noiembrie 2018 26 comentarii (galerie foto) la multi ani, romania!

Vremea pe 1 decembrie este geroasă, a treia zi în care temperaturile sunt mai scăzute decât media perioadei. În urmă cu câteva ore, angi șerban scria următorul mesaj pe contul de facebook: Se descalifica ca oameni, ca cetateni si romani 26 noiembrie 2018 26 comentarii (galerie foto) la multi ani, romania!

Protest 1 Decembrie Se Anunță Operațiunea Tricolorul Participare Masivă Stiri Diaspora
vizitati articolul complet aici : https://www.stiridiaspora.ro/protest-1-decembrie-se-anun-a-opera-iunea-tricolorul-participare-masiva_7840.html
Sâmbătă, 1 decembrie 2018, vom sărbători 100 de ani de la marea unire prin realizarea unui tricolor uman! De ziua nationala, 1 decembrie, in an centenar, in piata victoriei va avea loc un protest la adresa politicilor antijustitie si antiue ale actualilor guvernanti. Reprezentanții jandarmeriei spun că sunt atenți la toate mesajele care circulă în mediul online.

In bucuresti, la alba iulia, dar si in peste 400 de orase au avut loc manifestatii si defilari militare pentru a marca centenarul.

La mulți ani, românia și demisia! De 1 decembrie, noi credem ca exista un singur. La multi ani in europa, romania!

La multi ani in europa, romania! Eu doresc multe, e greu de spus în câteva cuvinte. La mulți ani, românia și demisia!

Protest De 1 Decembrie In Piața Victoriei 1 500 De Oameni Au Format Drapelul Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/protest-de-1-decembrie-in-piata-victoriei-centenar-fara-penali-imagini-live.html
Reprezentanții jandarmeriei spun că sunt atenți la toate mesajele care circulă în mediul online. „era nevoie, suntem din alexandria. Vremea pe 1 decembrie este geroasă, a treia zi în care temperaturile sunt mai scăzute decât media perioadei.

Defilari militare impresionante in bucuresti si mai.

Protests turn violent in paris 03:33. Sâmbătă, 1 decembrie 2018, vom sărbători 100 de ani de la marea unire prin realizarea unui tricolor uman! Vicepremierul ungariei, semjen zsolt, a sustinut, vineri, in romania, ca maghiarii respecta centenarul si faptul ca prietenii romani sarbatoresc in fiecare an ziua de 1 decembrie.

Posting Komentar untuk "Protest 1 Decembrie 2018"