Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Deva

Case De Vanzare Deva

Casa semifinisata in deva, zona zavoi, teren 300 mp. Descopera 86 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la deva, hunedoara (comuna).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Găsește imobile de vânzare în deva la cele mai bune prețuri. Casă deva micul dalas 7 camere d+p+e1+m 1.130mp utili. Stilul architectural si generozitatea spațiului util, transformă această casă în una dintre propunerile inedi.

Casa Vanzare Deva Archives Imobiliare Green
vizitati articolul complet aici : https://imobiliaregreen.ro/tag/casa-vanzare-deva/
Vă mulțumim pentru interesul acordat! Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. Casa de vanzare, mesteacan, jud.

Case vile de vanzare in deva.

Casa situata in iasi , zona visani (castelul grecilor ) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 205 mp compusa din 3 camere si dependinte. Sobe vand casa in mintia la 7 km de deva compusa din parter si mansarda in suprafat. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

39 de case/vile de vanzare in deva, judetul hunedoara, pe imobiliare.ro. Imobiliare » case de vanzare. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Mr Exclusivitate Agentie Imobiliara Bucuresti Cluj Satu Mare Deva
vizitati articolul complet aici : https://www.mrexclusivitate.ro/portofoliu/vile-case/?c=3&page=3
Profita de preturile avantajoase in deva in centru sau spre periferie. De vanzare, casa in deva, pe strada horea (zona bar caru cu bere) suprafata teren aproximativ 700 mp, teren drept, front stradal (deschidere la drum) de vanzare/schimb casa 4 camere in deva, zona zavoi, p+m, suprafata teren 1236 mp, fs 19 m, su 120 mp, constructie 2010, sunt toate utilitatile. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră.

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Profita de preturile avantajoase in deva in centru sau spre periferie. Imobiliare » case de vanzare. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră.

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. De vanzare casa 295 mp + teren drept de 670 mp in deva, zona baritiu. Parterul de 120 mp, este locuibil, bucatarie 4x4 mp, camara 4x3 mp, baie 4x3.

Case Vile De Vanzare In Deva Agentie Imobiliara
vizitati articolul complet aici : https://www.remax.ro/vanzare/case/hunedoara/deva
Vand casa in deva, zona zavoi, partea de jos, suprafata construita 500 mp, suprafata de teren 1200 mp, deschidere la strada de 20 metri, d+p+e, constructie de caramida din 2007, izolata exterior, cent. Case de vanzare, bucharest, romania. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

1152 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet.

Sobe vand casa in mintia la 7 km de deva compusa din parter si mansarda in suprafat. 186 m2 4 camere 2 bai. De vanzare casa 295 mp + teren drept de 670 mp in deva, zona baritiu.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Deva"